Elegance, zručnost 
a inovace


Italská elegance, řemeslná zručnost a odvážné inovace patří ke stěžejním pilířům klenotnické značky FOPE. Již čtvrtá generace úspěšných zlatníků hrdě pokračuje v rodinné tradici a nepřestává celý svět udivovat svým tvůrčím i uměleckým přístupem. Moderní šperky FOPE stále zůstávají věrné původním hodnotám značky: citu pro detail, špičkové kvalitě a svěžímu nadčasovému designu.

Na cestě
k dokonalosti


Historie šperků FOPE se začala psát již v roce 1929, kdy si Umberto Cazzola otevřel své první klenotnictví, zaměřené na výrobu hodinkových řemínků ze zlata a dalších drahých kovů. Brzy se stal předním dodavatelem pro největší švýcarské výrobce hodinek. Získané poznatky a zkušenosti přivedly Umbertovy nástupce k unikátnímu konceptu vlastních šperků, které si brzy získaly oblibu nejen v Itálii, ale postupně i v zemích z celého světa.

Ikonický náramek
Flex’it


Exkluzivní náramky Flex’it z 18-karátového zlata jsou překrásnými šperky a zároveň vrcholnými designérskými skvosty. Patentovaný systém zlatých dílů zajišťuje náramkům dokonalou pružnost a odolnost. Nemají žádný uzávěr, ale díky jejich flexibilitě je můžete navlékat i sundávat s neuvěřitelnou lehkostí. Ikonické náramky Flex’it nemají ve světových šperkařských domech konkurenci a právem se staly bestsellerem této značky.

18-karátové zlato
a diamanty


Vedle nezaměnitelných náramků Flex’it nabízí FOPE kompletní kolekce šperků pro nejrůznější příležitosti. Elegantní náhrdelníky, stylové náušnice a luxusní prsteny jsou vyrobeny ze třech různých barev zlata a zdobeny třpytivými diamanty. Vyberte si vlastní sadu šperků, které vám zajistí naprosto neodolatelný vzhled!